s. Anastazja / slo
Schab można serwować na różne sposoby, możliwości jest wiele. Zazwyczaj podajemy go tradycyjnie w postaci kotletów panierowanych albo pieczeni. Tym razem siostra Anastazja proponuje nam kotlety faszerowane z jajkiem, szynką oraz papryką.
Schab można serwować na różne sposoby, możliwości jest wiele. Zazwyczaj podajemy go tradycyjnie w postaci kotletów panierowanych albo pieczeni. Tym razem siostra Anastazja proponuje nam kotlety faszerowane z jajkiem, szynką oraz papryką.
s. Anastazja / slo
Cebule pokroić w krążki i podsmażyć na margarynie do miękkości, śliwki namoczyć w letniej, przegotowanej wodzie, schab pokroić w plastry, rozbić, posolić..., przed końcem zapiekania polać sherry... i kolejna z delicji s. Anastazji prawie gotowa.
Cebule pokroić w krążki i podsmażyć na margarynie do miękkości, śliwki namoczyć w letniej, przegotowanej wodzie, schab pokroić w plastry, rozbić, posolić..., przed końcem zapiekania polać sherry... i kolejna z delicji s. Anastazji prawie gotowa.
s. Anastazja / slo
Pamiętaj aby dzień przed duszeniem mięso natrzeć pastą z mieszanki czosnku, soli, pieprzu, tymianku, dodać cebule, wlać 1/2 szklanki wina i kilka razy polewać mięso marynatą - wtedy efekt przejdzie oczekiwania
Pamiętaj aby dzień przed duszeniem mięso natrzeć pastą z mieszanki czosnku, soli, pieprzu, tymianku, dodać cebule, wlać 1/2 szklanki wina i kilka razy polewać mięso marynatą - wtedy efekt przejdzie oczekiwania
apio / DEON.pl
Pyszny, aromatyczny, soczysty, mocno czosnkowy - schab pieczony w rękawie. Nie sposób mu się oprzeć...
Pyszny, aromatyczny, soczysty, mocno czosnkowy - schab pieczony w rękawie. Nie sposób mu się oprzeć...