Forum Deon.pl Forum Deon.pl

Jesienną depresja i leki na poprawę nastroju

Autor Wiadomość
deon
Gość
2011-10-10 11:28:01
Jesień to tradycyjnie pora, kiedy przed drzwiami przychodni ustawiają się pacjenci z katarem, grypą i jesienną depresją. W konsekwencji, tym okresie roku wzrasta więc i tak już wysokie spożycie leków na poprawienie nastroju.
więcej
t
Gość
2011-10-10 11:28:01
Jest tylko jeden mały kłopot. Ów środek, stosowany dotąd jako popularny
anestetyk, jest narkotykiem, o działaniu zbliżonym do heroiny. Cóż, to
nie jest pierwszy przypadek w dziejach medycyny, kiedy lekarstwo okazuje
się, niestety, gorsze od choroby.
jAK NIE KIJEM NO TO PAŁĄ
Militiades
Gość
2011-10-10 13:16:09
Proponuję zatem stosowanie środka mniej groźnego, czyli konopii. W Polsce niedługo będą legalne... 
marta:)
Gość
2011-10-14 23:54:41
 jest okropnie, dziś rano miałam wstać o 6 ale jak zobaczyłam że jest zupełnie ciemno to się poddałam i całkiem odpuściłam wychodzenie z łóżka.. mi pomagają filmy i piosenki, dziś mimowolnie wpisałam w youtube "uśmiech" i wyskoczył mi taki film: http://www.youtube.com/watch?v=4atkmi5W2Do , może nie pomaga na długo ale jest przeuroczy :))) jak już zdążyłam wygooglować, jest to spot Dni Herbaty dilmy :)
hejhejbanana
Gość
2012-02-04 09:57:13
Najlepszym antydepresantem i poprawiajacym zajefajnie humor lekiem jest metanabol!A nie jakieś prozaki...metanabol tez ostro podnosi poziom hormonu tego co sie człowiek cieszy i tym ma humor taki fajny ze hej dodatkowo ma energii ze moze robic co sie tylko podoba niech dopracują ten lek zeby nie miał zadnych skutkow ubocznych i bedzie wyjepistym lekiem. 
Szybka odpowiedź

Logowanie

Opcja umożliwiająca automatyczne logowanie w serwisie przy kolejnej wizycie. Jest aktywna do momentu wylogowania.
zarejestruj się zapomniałeś hasła?