Forum Deon.pl Forum Deon.pl

Gry komputerowe - zabawa czy ryzyko?

Autor Wiadomość
deon
Gość
2012-01-31 17:38:56
Ołowiane żołnierzyki, konika na biegunach czy zabawę w berka coraz częściej zastępuje dziś komputer. Dzieci i młodzież szukają rozrywki w internecie lub w grach komputerowych. Znak naszych czasów czy sygnał, że dzieje się coś niedobrego?
więcej
mendoza2
Gość
2012-01-31 17:38:56
myślę że nie tylko bejeweld różnorodność gier mi,osobie chorej na zaburzenia nastroju bardzo pomaga jakoś amerykańskie badania nie są mi potrzebne...a wystarczy rozsądny w możliwościach komp i odrobina wolnego czasu..a tego mam i tak pod dostatkiem
polo
Gość
2012-01-31 18:29:42
myślę że nie tylko bejeweld różnorodność gier mi,osobie chorej na zaburzenia nastroju bardzo pomaga jakoś amerykańskie badania nie są mi potrzebne...a wystarczy rozsądny w możliwościach komp i odrobina wolnego czasu..a tego mam i tak pod dostatkiem

Można dostac jakąś rente na zaburzenia nastroju?
mendoza2
Gość
2012-02-03 14:54:10

Można dostac jakąś rente na zaburzenia nastroju?

owszem, jeśli jest to stwierdzona choroba ( u mnie CHAD od 10 lat) można starać się w urzędzie do spraw orzekania o niepełnosprawności o grupę inwalidzką
ja otrzymałem drugą.papier ten nie wiem czy może pomóc w rencie ale mnie osobiście pomógł w utrzymaniu zatrudnienia.kiedy szef dowiedział się że PFRON zacznie dofinansowywać moją płacę polubił mnie/śmiech/ i mam spokojną głowę jak chcesz więcej szczegółów pisz :
Szybka odpowiedź

Logowanie

Opcja umożliwiająca automatyczne logowanie w serwisie przy kolejnej wizycie. Jest aktywna do momentu wylogowania.
zarejestruj się zapomniałeś hasła?